ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο ο 16ος

Ο Ροντρίγκο Μολέδο πέτυχε τα πρώτα του γκολ με την «πράσινη» φανέλα και έγινε ο 16ος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» που έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μολέδο ο 16ος

Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει 43 γκολ στις 27 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τον Ροντρίγκο Μολέδο να είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στη σχετική λίστα των «πράσινων» σκόρερ.

Τα περισσότερα τέρματα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι, τα έχει πετύχει ο Μάρκους Μπεργκ (10), ενώ άλλα δέκα τέρματα έχουν οι Νίκος Καρέλης και Αμπντούλ Ατζαγκούν, που αποχώρησαν από την ομάδα στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά τα «πράσινα» τέρματα

Μάρκους Μπεργκ 10

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νίκος Καρέλης 8

Νίκος Καλτσάς 5

Μλάντεν Πέτριτς 4

Μεχντί Αμπέντ 3

Αμπντούλ Ατζαγκούν 2

Ροντρίγκο Μολέδο 2

Ολιβιέ Μπουμάλ 1

Λούκας Εβαντζελίστα 1

Λούκας Βιγιαφάνιες 1

Μάικλ Εσιέν 1

Νάνο 1

Παναγιώτης Βλαχοδήμος 1

Στάθης Ταυλαρίδης 1

Βίκτορας Κλωναρίδης 1

Ράσμους Τελάντερ 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.