ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σοκάρουν οι εικόνες από την Λευκάδα (Pics)

Οι μάχες σώμα με σώμα των οργανωμένων οπαδών στη Λευκάδα, εκτός από τις καταστροφές άφησαν πίσω τους και σοκαριστικές εικόνες.

Σοκάρουν οι εικόνες από την Λευκάδα (Pics)

Αίματα και πολλές υλικές ζημιές στα δωμάτια του ξενοδοχείο, ήταν ο απολογισμός των φοβερών επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λευκάδα, ανάμεσα σε οργανωμένους οπαδούς των δύο «αιωνίων».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, οι ζημιές στα δωμάτια και σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου είναι πάρα πολλές, ενώ αυτό που κυριαρχεί είναι τα αντικείμενα που έχουν βαφτεί στο αίμα.

Δείτε τις φωτογραφίες…

epeisodia_2_0
epeisodia_3
epeisodia_4
epeisodia_5
epeisodia_6
epeisodia_7
epeisodia_9
epeisodia_10
epeisodia_14
epeisodia_18
epeisodia_21
epeisodia_25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...