ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τα φρικτά ψέματα του Σάββα Θεοδωρίδη

Αντι να βγει ως δημόσιο πρόσωπο να καταδικάσει τα επεισόδια που έγιναν στη Λευκάδα, όπως κάνει κάθε νοήμων άνθρωπος, ο Σάββας Θεοδωρίδης «κατασκευάζει» ιστορίες και δήθεν επίθεση στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Τα φρικτά ψέματα του Σάββα Θεοδωρίδη

Ο άνθρωπος που έχει πει δεκάδες φορές  ότι στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα αναφέρθηκε σ’ ένα ανύπαρκτο περιστατικό με στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο «γραφικότερος» παράγοντας όλων των εποχών ανέφερε ότι το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του Ολυμπιακού «πυρπολήθηκε» το πρωί. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει!

Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων προχθές τα ξημερώματα είναι γνωστά και καταδικάζονται απ’ όλους. Η καφρίλα, άλλωστε, δεν έχει χρώμα. Τα περί επίθεσης στην ερυθρόλευκη αποστολή, όμως, είναι ένα τεράστιο ψέμα που λέγεται από τον κυρ Σάββα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Όλες αποστολές έμενα εκτός πόλης και τα θίβερά επεισόδια έλαβαν χώρα μέσα στην πόλη. Καλό θα είναι, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι παράγοντες να αφήσουν τα ψέματα, να σταματήσουν ακόμη και στα γυναικεία σπορ την προπαγάνδα και να κάνουν το απλό: Να καταδικάσουν κι αυτοί τα επεισόδια, λέγοντας ΜΟΝΟ αλήθειες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ