ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Μπουμάλ: «Νιώθω τέλεια»

Για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του, αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού ενόψει πλέι οφ μίλησε ο Ολιβιέ Μπουμάλ στο panathinaikos24.gr.

Μπουμάλ: «Νιώθω τέλεια»

Αρχικά, ο άσος του «τριφυλλιού» μίλησε για τη νίκη επί του Ηρακλή: «Νομίζω ότι η εμφάνιση στη νίκη επί του Ηρακλή είναι πολύ καλή τόσο για την ομάδα όσο και για μένα, καθώς ήμουν εκτός για περίπου ενάμισι μήνα λόγω τραυματισμού. Επέστρεψα, η ομάδα νίκησε και έπαιξε καλά. Μπήκα στο παιχνίδι μετά από καιρό. Άρα για μένα ήταν μία τέλεια μέρα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Νιώθω τέλεια».

Οσο για το πώς νιώθει που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, ο Καμερουνέζος είπε: «Νιώθω πολύ καλά, καθώς επέστρεψα μετά από πολύ καιρό. Δούλευα σκληρά κάθε μέρα για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω ώστε να γίνομαι όλο και καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Και νομίζω ότι όλοι μαζί γινόμαστε καλύτεροι κι αυτό θα φανεί περισσότερο στο μέλλον».

Τέλος, ο άσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των πλέι οφ: « Τα πλέι-οφ είναι μία άλλη ιστορία. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το σημαντικότερο σ’ αυτή τη διαδικασία είναι να κοιτάς το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για να πάρουμε την καλύτερη θέση. Στόχος μας, φυσικά, είναι η πρωτιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE