Ερασιτέχνης

Συλλήψεις για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Συλλήψεις για τα επεισόδια στην Λευκάδα

Οι αστυνομικές Αρχές δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τα επεισόδια στην Λευκάδα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όμως αρκετές ώρες μετά τις άγριες συμπλοκές προχώρησαν σε συλλήψεις μερικών εκ των δραστών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «lefkadapress», οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις ανθρώπων που συνδέονται με τα αιματηρά επεισόδια της Λευκάδας. Βέβαια, οι συλλήψεις δεν έγιναν το πρωί της Κυριακής (20/03), μετά τις συμπλοκές και τις… μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των χούλιγκαν, αλλά αρκετές ώρες αργότερα.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, μάλιστα, τονίζει πως οι συλλήψεις έγιναν στην Αθήνα, ύστερα από συνεννόηση και ανταλλαγή στοιχείων με την αστυνομία της Λευκάδας.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version