ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο «στόχαστρο» ο άσος της Βαλενσιέν

«Κοιτάει Ταμέζ ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Αντριέν Ταμέζ της Βαλενσιέν, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα.

«Κοιτάει Ταμέζ ο Παναθηναϊκός»

Τον 22χρονο αμυντικό μέσο της Βαλενσιέν «κοιτάει» ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της, γαλλική ιστοσελίδα.

O Ταμέζ με καταγωγή από το Καμερούν και γεννημένος στο Λιλ, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι βασικός φέτος στην ομάδα του, στη League 2, μετρώντας 21 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ταμέζ τον προηγούμενο χειμώνα είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ολλανδικών ομάδων, της Τσβόλε και της Ουτρέχτης, αλλά τελικά αποφάσισε να μην φύγει και παρέμεινε στη Γαλλία.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός μέσος, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, με το transfermarkt να τον κοστολογεί στις 300 χιλιάδες ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...