ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν φαίνεται ότι χωρά για του χρόνου

Αν σκάσει πρόταση για τον Γιώργο Κουτρουμπή ενδεχομένως η διοίκηση να συναινέσει για την μεταγραφή του σε χρόνο dt.

Δεν φαίνεται ότι χωρά για του χρόνου

Σύμφωνα με το «voetbalnieyws.be» άνθρωπος της Γκενκ παρακολούθησε το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού κι είχε το νου του στον Γιώργο Κουτρουμπή. Όπως φαίνεται ο Νίκος Καρέλης έδωσε  καλές συστάσεις για τον τέως συμπαίκτη του στους Βέλγους που ήρθαν να τον τσεκάρουν.

Στη φάση του 2-1 ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ χάνει τον Ντα Κόστα (τα ίδια είχαν γίνει πέρυσι με θύτη τον Αυλωνίτη) κι αυτό αποτυπώθηκε στον κόσμο που στο ματς με τον Ηρακλή μουρμούραγε κάθε φορά που ο υψηλόσωμος στόπερ ακουμπούσε μπάλα. Με Τελάντερ, Σάντσεθ, Μολέδο και τον βετεράνο Ταυλαρίδη (ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε γι άλλο ένα χρόνο) πρώτες επιλογές του προπονητή για του χρόνου, ο μπαλαδόρος στόπερ (για τη θέση το…παρακατέχει το τόπι) δεν φαίνεται να μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Συμπεραίνουμε ότι αν σκάσει πρόταση από το εξωτερικό η διοίκηση δεν θα είναι αρνητική να τον παραχωρήσει. Ότι κι αν καρπωθεί στην περίπτωσή του θετικό πρόσημο θα έχει μιας και το παιδί ήρθε τζάμπα προ διετίας, έχοντας τη στάμπα του στόπερ της ΑΕΚ που… υποβιβάστηκε!

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημά του με την πράσινη φανέλα είχε προβλήματα αλλά στο β΄ γύρο της σεζόν 2012-2013 μαζί με τον Γκόρντον Σίντενφελντ συνέθεσαν εξαιρετικό δίδυμο. Πέρσι έχασε τη θέση του απ’ τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο Αναστασίου είχε έμπνευση στα πλέι-οφ να τον βάλει στα χαφ όπου διέπρεψε διαγράφοντας τι σκέψεις παραχώρησής του που είχαν καρφωθεί στο μυαλό διοικούντων/προπονητών.

Η τρέχουσα σεζόν ήταν για άλλη μια φορά «μία ζέστη, μία κρύο», μα από τη στιγμή που η ομάδα ψάχνει κεντρικούς χαφ και διαθέτει ήδη τέσσερις καλούς αμυντικούς δεν βλέπουμε πως μπορεί να χωρέσει του χρόνου στο ρόστερ ο ποδοσφαιριστής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.