ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Eurocup και εθνικές ομάδες

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Eurocup και εθνικές ομάδες

Εβδομάδα εθνικών ομάδων η τρέχουσα, με τις αναμετρήσεις Πολωνία – Σερβία και Κροατία – Ισραήλ να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δραστηριότητα υπάρχει και στις άλλες ηπείρους, όπως η Αφρική, απ’ όπου προκύπτει μια επιλογή μας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό πρόγραμμα του Eurocup. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται μόνιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Netbet.

Για την έκπληξη η Ζιέλονα Γκόρα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκραν Κανάρια – Ζιέλονα Γκόρα, όπου επιλέγουμε το +12.5 των φιλοξενουμένων σε απόδοση 1.90. Η Γκραν Κανάρια οδεύει προς την τετράδα του Eurocup, όπως το κατάφερε και πέρσι και έπειτα έφτασε μέχρι τον τελικό, μετά το 82-93 που πέτυχε στην Πολωνία και απόψε υποδέχεται την πρωταθλήτρια Πολωνίας για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο. Αν το πάρουμε λογικά, η Γκραν Κανάρια δεν μπορεί να υποστεί ανατροπή και να ηττηθεί με διαφορά 12 πόντων και άνω ώστε να αποκλειστεί αλλά η πορεία της Ζιελόνα Γκόρα σε Euroleague και Eurocup φέτος δείχνει ένα κίνδυνο για την ομάδα του Λας Πάλμας. Η Ζιελόνα που ξεκίνησε από τον όμιλο C της κανονικής περιόδου της Euroleague και συνέχισε στο LAST-32 του Eurocup έχει νικήσει έξι φορές, οι πέντε από τις οποίες έγιναν εκτός έδρας, επί της Κουμπάν, επί της Ζενίτ, επί της Λούντβιγκσμπουργκ, επί της Βενέτσια και τέλος το τρομερό 54-71 επί της Ούνιξ που της έδωσε την πρόκριση, αν και είχε ηττηθεί 68-72 στην έδρα της. Στην Γκραν Κανάρια γνωρίζουν τους κινδύνους και θα είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε «έκπληξη» αλλά αυτό το +11 δίνει άνεση όπως τους έδωσε άνεση στην προηγούμενη φάση με τη Λιμόζ που μετά το 65-82 στην Γαλλία υπέστη «αναίμακτη» ήττα εντός με 77-78. Είναι προφανές ότι με το +12.5 υποτιμάται η Ζιελόνα Γκόρα και κυρίως ξεχνιούνται αυτά τα οποία έχει επιτύχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Επιλογή με το δεδομένο ρίσκο φυσικά η Ζιελόνα Γκόρα +12.5.

Βγάζει τον «άσσο» η Ζάμπια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Ζάμπια – Κονγκό, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017, που θα διεξαχθεί στην Γκαμπόν, ρίχνονται Ζάμπια και Κονγκό σήμερα, οι οποίες ισοβαθμούν στην κορυφή του 5ου ομίλου έχοντας συγκεντρώσει από τέσσερις βαθμούς (η δεύτερη υπερέχει στη διαφορά γκολ). Το συγκρότημα του Λουανταμίνα φαντάζει ετοιμοπόλεμο για τη σημερινή εξαιρετικά σημαντική μάχη που ενδέχεται να κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά, και παράλληλα την πρόκριση. «Θα δώσουμε μία σκληρή αναμέτρηση, το Κονγκό είναι μία δυνατή ομάδα. Στόχος μας είναι να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή του ομίλου», υπογράμμισε ο προπονητής της Ζάμπια. Απ’ την άλλη, για δύο αποτελέσματα ταξιδεύει στο «Levy Mwanawasa» το Κονγκό, το οποίο θα αντιμετωπίσει την παθιασμένη, και γεμάτη κίνητρο, Ζάμπια. Το συγκρότημα του Λεσάντρ μπορεί να ισοβαθμεί μαζί της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου, ωστόσο έχει μικρό προβάδισμα λόγω της διαφοράς γκολ (+1). Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω και της έδρας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ