«Γεια σας,

Κοιτάζοντας το πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται, ξεκινά η ζωή για μας… τα play off. Η προετοιμασία για αυτά τα παιχνίδια, δε ξεκινά μία εβδομάδα πριν, αλλά από την αρχή της σεζόν. Προπονήσεις με πίεση και ένταση για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τότε!

Στο σημερινό ματς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Γλυφάδα,  έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο, όμως η δυναμική του Παναθηναϊκού είναι πιο μεγάλη, όπως πρέπει να είναι!

Το γνωρίζουμε καλά, πως δε διανύουμε και την καλύτερη περίοδο, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως τα θέλαμε, αλλά το μυαλό μας είναι «καρφωμένο» στα play off.

Το έχω ξαναπεί και θα το λέω πάντα, δεν σημαίνει τίποτα να είσαι ο καλύτερος στην κανονική διάρκεια και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν στα play off καταρρεύσεις, έχεις κάνει μια… τρύπα στο νερό.

Παναθηναϊκός θα πει, μαχητική ψυχή και η δύναμη της ψυχής μου και η αγάπη προς το σύλλογο όλο και δυναμώνει, γι’ αυτό θα δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό μας!

Όποια αρρώστια και αν έχω, όση κόπωση και όσο μυϊκό πόνο και να αισθάνομαι, θα αγωνίζομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για τον Παναθηναϊκό!».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου