ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα!

«Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος  Παπαγιάννης:

«Πάμε να παίξουμε πάρα πολύ δυνατά στην Τουρκία. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Top 8 και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιους παίκτες που είναι εκτός, αλλά θα πρέπει να πάμε δυνατά. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε πρωτίστως την άμυνά μας. Θα είναι αυτή που θα μας δώσει τη νίκη. Με τον Ερυθρό Αστέρα δεν πήγαμε τόσο καλά αμυντικά και ειδικά στο ριμπάουντ. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε με τη Νταρουσάφακα για να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η Νταρουσάφακα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ο 18χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού σχολίασε:«Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοιες ομάδες εκτός έδρας. Η Νταρουσάφακα σίγουρα θα θέλει να πάρει τη νίκη μέσα στο δικό της γήπεδο και εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, με την ενέργειά μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τα τελευταία τρομοκρατικά  χτυπήματα και το γεγονός ότι και η Κωνσταντνούπολης αποτέλεσε “στόχο”, ανέφερε πως: «Λυπούμαστε για όλα αυτά που γίνονται. Εύχομαι κάποια στιγμή να τελειώσουν και όλος ο κόσμος να είναι υγιής. Εμείς, όμως, κοιτάζουμε πάντα τη δουλειά μας και μας απασχολεί ο αγώνας με τη Νταρουσάφακα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...