ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Νίκη με ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-4, τελικά πήρε τη νίκη με 7-10 απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Νίκη με ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός, με τον Κόνγουεϊ σε εκπληκτική μέρα (5 γκολ), έφτασε στην εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΝ Γλυφάδας με 7-10 και παρέμεινε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 0-1 με γκολ του Καρούντζου. Το προβάδισμα του «τριφυλλιού» δεν κράτησε για πολύ ώρα μιας και ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε με γκολ του φουνταριστού του, Κουλιεράκη. Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με 1-2 με σκόρερ τον Καρούντζο και πάλι.

ÃËÕÖÁÄÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Παρ΄όλα αυτά η ομάδα της Γλυφάδας έδειχνε να μην τα παρατάει και ισοφάρισε και πάλι με σκόρερ τον Χατζηγούλα.  Με τις δύο άμυνες να μην πραγματοποιούν και την καλύτερη τους εμφάνιση, ο Κόνγουεϊ με σουτ από την περιφέρεια διαμόρφωσε το 2-3. Η Γλυφάδα όχι μόνο ισοφάρισε αλλά με τρία γκολ σερί έκανε το 5-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

ÃËÕÖÁÄÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, οι «πράσινοι» μείωσαν στο σκορ με γκολ του Κόνγουεϊ (5-4), που έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα. Παρά το γκολ του Παναθηναϊκού, η Γλυφάδα έκανε το 6-4 και πήρε …αέρα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου οκταλέπτου. Στο σημείο αυτό οι «πράσινοι» ξύπνησαν και με μπροστάρη τον Κόνγουεϊ μπήκαν ξανά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός, με 2 γκολ του Κόνγουεϊ και ένα του Αφρουδάκη, ισοφάρισαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 7-10.

Οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 0-1, 0-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Γιαννόπουλος 1, Πρέκας 1,     Κουλιεράκης 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου 2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Κόνγουεϊ 5, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ