ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Νίκη με ανατροπή!

Ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 7-4, τελικά πήρε τη νίκη με 7-10 απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός, με τον Κόνγουεϊ σε εκπληκτική μέρα (5 γκολ), έφτασε στην εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΝ Γλυφάδας με 7-10 και παρέμεινε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 0-1 με γκολ του Καρούντζου. Το προβάδισμα του «τριφυλλιού» δεν κράτησε για πολύ ώρα μιας και ο ΑΝΟ Γλυφάδας ισοφάρισε με γκολ του φουνταριστού του, Κουλιεράκη. Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με 1-2 με σκόρερ τον Καρούντζο και πάλι.

Παρ΄όλα αυτά η ομάδα της Γλυφάδας έδειχνε να μην τα παρατάει και ισοφάρισε και πάλι με σκόρερ τον Χατζηγούλα.  Με τις δύο άμυνες να μην πραγματοποιούν και την καλύτερη τους εμφάνιση, ο Κόνγουεϊ με σουτ από την περιφέρεια διαμόρφωσε το 2-3. Η Γλυφάδα όχι μόνο ισοφάρισε αλλά με τρία γκολ σερί έκανε το 5-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, οι «πράσινοι» μείωσαν στο σκορ με γκολ του Κόνγουεϊ (5-4), που έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα. Παρά το γκολ του Παναθηναϊκού, η Γλυφάδα έκανε το 6-4 και πήρε …αέρα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου οκταλέπτου. Στο σημείο αυτό οι «πράσινοι» ξύπνησαν και με μπροστάρη τον Κόνγουεϊ μπήκαν ξανά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός, με 2 γκολ του Κόνγουεϊ και ένα του Αφρουδάκη, ισοφάρισαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός «γύρισε» το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 7-10.

Οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 0-1, 0-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Γιαννόπουλος 1, Πρέκας 1,     Κουλιεράκης 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου 2

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Κόνγουεϊ 5, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version