ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάλι στο προσκήνιο ο Έλληνας μέσος

«Τσεκάρει» Κονέ και Ινσούα

Στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι, βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ, αλλά και ο Εμανουέλ Ινσούα.

«Τσεκάρει» Κονέ και Ινσούα

Για ακόμα μία φορά, το όνομα του Παναγιώτη Κονέ ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή μέσο να μην περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στην Ιταλία.

Ο Κονέ, έφυγε με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε για την Φιορεντίνα, στην οποία όμως δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, ενώ ούτε η ομάδα του Φρίουλι δείχνει να τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Κάπως έτσι, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Στραματσόνι συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του, κοιτώντας παράλληλα και άλλες λύσεις για τη μεσαία γραμμή.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να «τσεκάρει» και την περίπτωση του αριστερού μπακ Εμανουέλ Ινσούα, που ανήκει επίσης στην Ουντινέζε, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Νιούελς της Αργεντινής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...