Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για το ερχόμενο καλοκαίρι και μία από αυτές, είναι και εκείνη του Μανουέλ Ιτούρα, με τον Χιλιανό άσο να γνωρίζει για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Πράσινη», ο Ιτούρα ζήτησε τη γνώμη του Ορέστη Καρνέζη για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού υπήρξαν συμπαίκτες σε Ουντινέζε και Γρανάδα.

Ο Καρνέζης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ιτούρα για την πρώην ομάδα του και του τόνισε πως σε περίπτωση που αποφασίζει να φορέσει τα πράσινα, θα τον λατρέψει ο κόσμος. Κινήσεις όμως, κάνει και ο Αντρέα Στραματσόνι, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και την Ουντινέζε.

Ο Ιτούρα, έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, το οποίο και λήγει το 2017, αλλά είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται, καθώς και φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία «παλεύει» για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις και αν βρει ευκαιρία, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 31χρονο μέσο, είτε ως ελεύθερο, είτε ως δανεικό, με τον Ιτούρα να μην είναι πάντως η μοναδική περίπτωση αμυντικού μέσου που εξετάζεται.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS