ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το μήνυμα του Έλληνα γκολκίπερ προς τον Χιλιανό

Έμαθε για Παναθηναϊκό μέσω Καρνέζη ο Ιτούρα

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μανουέλ Ιτούρα, με τον Χιλιανό άσο να έχει ήδη ζητήσει τη γνώμη του Ορέστη Καρνέζη για το «τριφύλλι».

Έμαθε για Παναθηναϊκό μέσω Καρνέζη ο Ιτούρα

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για το ερχόμενο καλοκαίρι και μία από αυτές, είναι και εκείνη του Μανουέλ Ιτούρα, με τον Χιλιανό άσο να γνωρίζει για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «Πράσινη», ο Ιτούρα ζήτησε τη γνώμη του Ορέστη Καρνέζη για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού υπήρξαν συμπαίκτες σε Ουντινέζε και Γρανάδα.

Ο Καρνέζης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ιτούρα για την πρώην ομάδα του και του τόνισε πως σε περίπτωση που αποφασίζει να φορέσει τα πράσινα, θα τον λατρέψει ο κόσμος. Κινήσεις όμως, κάνει και ο Αντρέα Στραματσόνι, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, αλλά και την Ουντινέζε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιτούρα, έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, το οποίο και λήγει το 2017, αλλά είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται, καθώς και φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία «παλεύει» για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις και αν βρει ευκαιρία, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 31χρονο μέσο, είτε ως ελεύθερο, είτε ως δανεικό, με τον Ιτούρα να μην είναι πάντως η μοναδική περίπτωση αμυντικού μέσου που εξετάζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.