Ποδόσφαιρο

Όταν κάποιοι πήγαιναν (για κάθαρση), εμείς… γυρίζαμε!

Όταν κάποιοι πήγαιναν (για κάθαρση), εμείς… γυρίζαμε!

Ο Νικόλας Βασιλαράς εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση στη μάζωξη του Κοντονή και τι έχει κάνει έως τώρα για να καθαρίσει ο χώρος.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνει η περίφημη μάζωξη του Κοντονή για το πως… φαντάζεται την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Δικαίωμα κάποιων είναι να πιστεύουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα, όπως και δικαίωμα των υπολοίπων να θεωρούν πως πρόκειται για μια συνάντηση της πλάκας, για τις φωτογραφίες και τη λεζάντα. Η… νεκροψία θα δείξει το σωστό και το λάθος.

Ως γνωστό ο Παναθηναϊκός επέλεξε να μην συμμετάσχει, κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και το έχω επισημάνει σε όλους τους τόνους από τότε που είχαν κυκλοφορήσει ως απλή φήμη τα περί ραντεβού. Δεν έχει καμία δουλειά ο Παναθηναϊκός να καθίσει στο ίδιο τραπέζι ούτε με τον Κοντονή, ούτε – κυρίως – με τον Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version