ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Φερέιρα: «Το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε»!

Ο Γουίντσον Φερέιρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο επικείμενο του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Φερέιρα: «Το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αγωνίζομαι σε F-4 Κυπέλλου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο στόχο της και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας», τόνισε αρχικά ο βολεϊμπολίστας των «πρασίνων».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟ έχει κερδίσει ήδη μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα την ομάδα της Κηφισιάς, ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε: «Στις δύο αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί για το πρωτάθλημα, η κάθε ομάδα μετρά από μια νίκη. Οπότε αφού το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε να ξανακερδίσουμε την Κηφισιά.Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια δυνατή ομάδα αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πετύχουμε το 100% της απόδοσής μας για να πάρουμε τη νίκη στον ημιτελικό και να προκριθούμε στον τελικό».

Τέλος, ο Γουίντσον σημείωσε ότι το κίνητρο για την πρόκριση στον τελικό αλλά και το βήμα παραπάνω υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στις τάξεις των «πρασίνων»: «Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, μέσα από σκληρές προπονήσεις. Επιπλέον έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη στον ημιτελικό αρχικά και στη συνέχεια για την κατάκτηση του τίτλου, αφού το Κύπελλο είναι ο στόχος μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ και τώρα το μυαλό όλων είναι ο αγώνας του Σαββάτου».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.