ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Final-4 και τις πιθανότητες της ομάδας για επιστροφή στους τίτλους.

Πανταλέων: «Θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις». | panathinaikos24.gr

Ο Πανταλέων και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστηκε τον Δήμο Γλυφάδας για τη διοργάνωση και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό Final-4. Παράλληλα, μίλησε και για το υψηλό κίνητρο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω το Δήμο της Γλυφάδας που φιλοξενεί αυτή τη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό Final 4, με πρωταγωνιστές τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν. Επίσης εύχομαι σε όλους τους αθλητές να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο τουρνουά, υγιείς. Πιστεύω ότι το επίπεδο θα είναι τέτοιο που θα ικανοποιήσει όλους όσους παρακολουθήσουν τους αγώνες, είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση.

Εύχομαι, ανεξάρτητα από το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο, ”νικητής” να αναδειχτεί το άθλημά μας, γιατί αυτή την εποχή νομίζω ότι χρειάζεται να παρουσιαστεί μια καλή εικόνα, ώστε να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα, όπως συνέβαινε παλαιότερα σε όλη την Ελλάδα. Εμείς οι αθλητές από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Σε ερώτηση για το κίνητρο του Παναθηναϊκού:

«Όπως είπαν και οι συναθλητές μου από τις άλλες ομάδες, όταν φτάνεις να συμμετέχεις σε ένα Final 4 Κυπέλλου, ξέρεις ότι πρόκειται για δύο παιχνίδια και μπαίνεις στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό να νικήσεις. Ένας παλιός μου προπονητής έλεγε ότι στο βόλεϊ δεν υπάρχει ισοπαλία.

Φυσικά, γνωρίζουμε την δυναμική των αντιπάλων μας και η βαθμολογική κατάταξη αντικατοπτρίζει την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Το Κύπελλο, βέβαια δεν παύει να είναι ξεχωριστός στόχος και θα είναι ευχής έργο να επιστρέψουμε στους τίτλους, μέσα από αυτό. Από πέρυσι, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στο Σύλλογο, να επανέλθουμε εκεί που πραγματικά αξίζει ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται. Για το λόγο αυτό, θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close