Match Center

Ξεμούδιασμα με τεσσάρα και Μαμούτε!

Ξεμούδιασμα με τεσσάρα και Μαμούτε!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Πανιωνίου σε φιλικό, στη Λεωφόρο, με τον Μαμούτε να σημειώνει δυο γκολ και τον Σάντσεθ να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του. Πέτριτς και Κλωναρίδης τα άλλα τέρματα. Ο Χαλκιαδάκης αυτό των κυανέρυθρων.

Οι πράσινοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, χάνοντας ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι ο Σάντσεθ έβγαλε 90λεπτο, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με κλασσικό 4-4-2, στην ευθεία. Ο Βλαχοδήμος στο ντεμπούτο του ήταν κάτω από τα δοκάρια και στόπερ οι Σάνσεθ, που επέτρεψε μετά τον τραυματισμό του στις 7 Ιανουαρίου, και Ταυλαρίδης. Δεξί μπακ ο Μαρινάκης και αριστερό ο Χουχούμης. Αμυντικά χαφ ήταν οι Εσιέν, Λαγός, δεξιά ο Μπουμάλ, αριστερά ο Βλαχοδήμος και στην επίθεση οι Πέτριτς και Μαμούτε.

Μόλις στο 11’, ο Βραζιλιάνος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Πέτριτς με ωραία εκτέλεση, έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπουμάλ κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Τζανδάρη. Ο Μαμούτε το εκτέλεσε για να «γράψει» το 2-0.

Στο 26’, ο Μαμούτε ήταν ξανά πρωταγωνιστής όταν έκλεψε, με δυναμικό τρόπο, την μπάλα από τον Κόρμπο στο κέντρο, έκανε την κούρσα και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο για το 3-0, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, πέρασαν στο παιχνίδι οι Γιαννακοπουλος, Καλτσάς, Κλωναρίδης, αντί των Οδ. Βλαχοδήμου, Μπουμάλ και Πέτριτς, αντιστοίχως. Για τους κυανέρυθρους πέρασαν στο παιχνίδι οι Γιαννιώτης και Μπακασέτας, αντί των Παπαδόπουλου και Κόρμπου. Ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει όταν στο 50’ ο Χαλκιαδάκης έκανε ένα μακρινό σουτ, ο Γιαννακόπουλος δεν εκτίμησε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 55’, έπειτα από ωραία ενέργεια του Βλαχοδήμου, ο νεαρός άσος έστρωσε έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 4-1.

Στο 61’ ο Μαρινάκης τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και δυο λεπτά αργότερα, πέρασε στη θέση του ο Νάνο.

Στο 69’, ο Καλτσάς έβγαλε τη σέντρα, ο Μαμούτε πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε με εκτίναξη, στο δεξί «παραθυράκι». Ένα τρια λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος πλάσαρε από καλή θέση, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Γιαννακόπουλος.  Στο 73’, ο Παναθηναϊκός έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία, όταν  Εβαντζελίστα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Καλτσά δεν ήταν καλή και πέρασε άουτ.

Προς το τέλος του αγώνα, οι ουρανοί… άνοιξαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σφυρίξει λήξη στο 89′. Για περίπου 5 λεπτά το χαλάζι δημιούργησε χαλασμό και όλοι έτρεξαν στα αποδυτήρια.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46’ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης (63’ Νάνο), Χουχούμη (73’ Βαλμάς), Εσιέν (57’ Εβαντζελίστα), Λαγός, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μαμούτε, Μπουμάλ(46’ Μπουμάλ), Βλαχοδήμος Π. (67’ Στάικος).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46’ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73’ Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Βλάχος Κ)., Ποζατζίδης (59’ Τασουλής), Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης, (76’ Μπλέτσας), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82’ Πινιώτης), Μπαρκάν (59’ Βιγιάλμπα).

Exit mobile version