ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Να συγκεντρωθώ μόνο στον Παναθηναϊκό»

Ουίλιαμς: «Νιώθω ωραία εδώ…»

Πανευτυχής στον Παναθηναϊκό δηλώνει η μεταγραφή - έκπληξη της ομάδας, Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός εκφράζει τη χαρά του που είναι μέλος της ομάδας, μιλάει για τους στόχους του εξάστερου, αλλά και για τα επιτεύγματά του στο ματς με την Νταρουσάφακα.

Ουίλιαμς: «Νιώθω ωραία εδώ...»

Αναλυτικά, ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε για:

-το πώς πέτυχε το μεγάλο τρίποντο στη νίκη επί της Νταρουσάφακα:«Ήθελα να σουτάρω γρήγορα, ώστε μετά από την επίθεσή τους να μας μείνει χρόνος να εκδηλώσουμε κι εμείς επίθεση. Πήρα το σουτ, μπήκε και καταφέραμε να νικήσουμε. Γενικά έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν την εμπειρία και το ταλέντο να πάρουν το τελευταίο σουτ».

-την πρώτη του εμπειρία από την Ευρώπη: «Είναι μια ωραία εμπειρία η πρώτη μου απόπειρα στην Ευρώπη. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο και έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι. Η αθλητικότητα, ο ρυθμός και η ομαδική άμυνα είναι από τις πιο σημαντικές διαφορές που έχω συναντήσει. Οι συμπαίκτες μου προσπαθούν να μου εξηγήσουν, αλλά αν δεν παίξεις δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις. Έχω αρχίσει να το απολαμβάνω εδώ το παιχνίδι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το μέλλον του: «Θέλω να συγκεντρωθώ μόνο στον Παναθηναϊκό και όταν έρθει η ώρα που πρέπει θα σκεφτώ. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το μακρινό μέλλον όταν έχω υποχρεώσεις και βρισκόμαστε στους στόχους μας. Γενικά δεν θέλω να μιλάω τόσο για το μέλλον. Τώρα είναι μια πολύ σημαντική περίοδο για μας στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε αρχικά την οκτάδα και μετά να προσπαθήσουμε για το επόμενο βήμα».

-το αν του αρέσει στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω άνετα και όμορφα εδώ. Οι συμπαίκτες μου είναι απίστευτοι, είμαστε μια πολύ δεμένη παρέα και νιώθουμε ένα. Η Αθήνα είναι μια πολύ μεγάλη και όμορφη πόλη. Όταν ήρθα εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά όλα είναι μια χαρά. Οι οπαδοί μας είναι φοβεροί και δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.