ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Χάσαμε από ένα διαιτητικό λάθος»

Στο γεγονός πως ο ημιτελικός κρίθηκε από ένα διαιτητικό λάθος, στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο Σωτήρης Πανταλέων, που εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως σύντομα ο Παναθηναϊκός θα έχει ξανά πορεία πρωταθλητισμού.

Πανταλέων: «Χάσαμε από ένα διαιτητικό λάθος»

Ο έμπειρος αθλητής του «τριφυλλιού» μιλώντας στην ΕΡΤ μετά το τέλος του ημιτελικού που βρήκε τον Παναθηναϊκό να χάνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στη λάθος νοοτροπία που μπήκε η ομάδα στο 4ο σετ, ενώ στάθηκε και στη διαιτητική απόφαση στο φινάλε του τάι- μπρέικ, που στέρησε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων:

«Έπρεπε στον τελικό να πάει ο Παναθηναϊκός και όχι η Κηφισιά. Μπήκαμε με λάθος νοοτροπία στο τέταρτο σετ και το αφήσαμε να περάσει έτσι. Δυστυχώς το ται-μπρέικ κρίθηκε από ένα διαιτητικό λάθος. Είναι κρίμα να παλεύουμε όλοι οι παίκτες τόσες ώρες και όλα να κρίνονται από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Σήμερα κλείνει ένας αγωνιστικός κύκλος στον Παναθηναϊκό και ελπίζω του χρόνου να ενισχυθούμε και να έχουμε πορεία πρωταθλητισμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...