ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Τέλος τα «ανθρώπινα λάθη»! (Vid)

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το διαιτητικό λάθος στο φινάλε του ημιτελικού του Final-4, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά.

Τέλος τα «ανθρώπινα λάθη»! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Κηφισιά στις λεπτομέρειες, σε μία αναμέτρηση που είναι πολύ πιθανό να είχε διαφορετική εξέλιξη, αν οι διαιτητές της αναμέτρησης έπαιρναν τη σωστή απόφαση στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν και υπήρξε από την ομάδα των Βορείων προαστίων ξεκάθαρη παράβαση στο φιλέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε την παράβαση στο φιλέ της Κηφισιάς στον τελευταίο πόντο του ημιτελικού, εκτός(;) από τους ανθρώπους που πληρώνονται για να τη δουν. Είναι κρίμα ένας τέτοιος ημιτελικός να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό λάθος (;) της διαιτησίας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή κουραστήκαμε στα πιο κρίσιμα σημεία των αγώνων ΠΑΝΤΑ τα «λάθη» να είναι εις βάρος μας, έχουμε να πούμε μόνο τα εξής:

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όποιοι δεν μπορούν να δουν στο match ball του ημιτελικού μια τόσο καθαρή παράβαση που γίνεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαιτησία, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι μόλις βλέπουν τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα «ανθρώπινα λάθη», να πάνε σπίτια τους.

Προφανώς αποδεικνύεται λάθος μας ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση για το διαιτητικό σκάνδαλο που έκρινε τον αγώνα.

Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αρκετά. Θέλετε δεν θέλετε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή. Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.