ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός και σκόρερ ο Λάμπρου

Με σκόρερ τον Λάζαρο Λάμπρου, η Εθνική Νέων απέσπασε την ισοπαλία (1-1) από την Αγγλία. Στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Γιάννη Γκούμα και ο έτερος «πράσινος», Βασίλης Αγγελόπουλος.

Βασικός και σκόρερ ο Λάμπρου

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία των δύο «πράσινων» ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων κόντρα στην αντίστοιχη της Αγγλίας.

Το συγκρότημα του παλαίμαχου «πράσινου» Γιάννη Γκούμα, με σκόρερ τον Λάζαρο Λάμπρου, ήρθε ισόπαλο 1-1 με την ομάδα της Αγγλίας, αλλά πλέον εξανεμίστηκαν και οι όποιες ελπίδες πρόκρισης στην τελική οκτάδα του Euro.

Οι Έλληνες διεθνείς δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες που είχαν δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη όπου θα τους κρατούσε «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης. Για την ιστορία, η Αγγλία προηγήθηκε με πέναλτι στο 49ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο νεαρός στράικερ του Παναθηναϊκού στο τελικό 1-1 στο 51′.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη βασική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αγωνίστηκε ένα ακόμα μέλος των «πρασίνων» ο Βασίλης Αγγελόπουλος που όμως αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτο της αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.