ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέμπτο σερί παιχνίδι μονοψήφιος στην Α1

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, έχει ρίξει τους αριθμούς του σε ότι αφορά το σκοράρισμα, στις τελευταίες αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέμπτο σερί παιχνίδι μονοψήφιος στην Α1

Οι «χαμηλές πτήσεις» για τον Σέρβο σέντερ συνεχίζονται, πάντα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, καθώς για 5η συνεχόμενη αναμέτρηση, αυτή του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, τελείωσε τον αγώνα με μονοψήφιο αριθμό πόντων.

Το «θηρίο», που στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα ήταν πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», στο χθεσινό παιχνίδι (27/3) με την Καβάλα πέτυχε μόλις 3 πόντους (3 ριμπ., 3 ασ.) σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Αρκαδικό, όπου σημείωσε 10 πόντους, ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Λαύριο, Τρίκαλα και Κόροιβο όπου έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό σε ότι αφορά το σκοράρισμα, όπως συνέβη και στο ματς στην Καβάλα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά ο Ραντούλιτσα, εκτός από το σκοράρισμα βοηθάει και σε άλλους τομείς μέσα στον αγώνα, καθώς τα ποσοστά του στα ριμπάουντ είναι πολύ καλά, όπως και στα σουτ δύο πόντων, κάτι το οποίο δείχνει πως όταν παίρνει προσπάθειες συνήθως τις τελειώνει.

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν και ξεκίνησε το κακό σερί στο σκοράρισμα, o Σέρβος είχε καταφέρει σε έξι συνεχόμενες αναμετρήσεις να μετρήσει πάνω από 10 πόντους, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Απόλλωνα, όταν και τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.