ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ικανοποιημένοι οι Καναδοί από τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, φιλοξενεί την Εφηβική ομάδα Υδατοσφαίρισης του Καναδά, Torpedos Caglary, με τους ανθρώπους της να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τους «πράσινους».

Ικανοποιημένοι οι Καναδοί από τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού

Συνεχίζεται η φιλοξενία της Εφηβικής ομάδας Υδατοσφαίρισης του Καναδά, Torpedos Caglary από τον Παναθηναϊκό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες των δύο Συλλόγων, με τα μέλη των δύο αποστολών να εμφανίζονται πλήρως ικανοποιημένα για αυτή τη συνεργασία.

Ο  προπονητής των Καναδών Kent Hardisty δήλωσε για την εμπειρία και τη φιλοξενία των αθλητών του:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και την έως τώρα εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, το ίδιο και οι αθλητές μου και οι εικόνες που έχω αποκομίσει ως τώρα είναι εξαιρετικές. Οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ είναι πολύ καλές αν και σε μερικά σημεία είναι φανερές οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Φαντάζομαι πόσο διαφορετικά και επιβλητικά θα ήταν πριν 12 χρόνια στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η ομάδα μας βρίσκεται εδώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εθνικό μας πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το επίπεδό μας είναι λίγο κατώτερο της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, αν και έχουμε έρθει με 2-3 σημαντικές απουσίες που πραγματικά αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν παύει όμως να είναι μια πολύ δυνατή δοκιμασία για τα παιδιά και μια εμπειρία που θα μας φανεί πολύτιμη, καθώς στα τέλη του Απριλίου ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημά μας με τους τελικούς της περιφέρειάς μας, ένα βήμα πριν τους τελικούς του Καναδά όπου ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα μείνουμε εδώ αρκετές ημέρες ακόμα και ελπίζουμε να αποκομίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Μετά τα παιδιά επιστρέφουν στον Καναδά για να ξεκουραστούν ενώ εγώ θα μείνω μερικές ημέρες ακόμα και θα επισκεφτώ για λίγο κάποιο από τα Ελληνικά νησιά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας και επικεφαλής των σχολών υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας και τις κοινές προπονήσεις που κάνουμε. Το δικό μας πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αλλά από τη φιλοξενία αυτή έχουμε πολλά να κερδίσουμε, τόσο σε εμπειρία όσο και σε αγωνιστική ετοιμότητα. Άλλωστε έχουμε προγραμματίσει μια μεγάλη σειρά φιλικών αγώνων μεταξύ μας που θα μας βοηθήσει να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να κάνουμε αρκετές δοκιμές σε υψηλό επίπεδο προπόνησης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.