ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι συμβουλές του Σάντσεθ στον Οδυσσέα (Pic)

Μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Σέρχιο Σάντσεθ να του δίνει συμβουλές, ανάρτησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι συμβουλές του Σάντσεθ στον Οδυσσέα (Pic)

Μπορεί αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην είχε ο Παναθηναϊκός τις ημέρες που πέρασαν, λόγω των Εθνικών ομάδων, αλλά οι «πράσινοι» για να μην χάσουν το ρυθμό τους έδωσαν φιλική αναμέτρηση την Παρασκευή (25/03) με τον Πανιώνιο κεκλεισμένων των θυρών στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο ματς λοιπόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Σέρχιο Σάντσεθ που επανεμφανίστηκε μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και έκανε έτσι το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία από το φιλικό ματς στο instagram, που απεικονίζει τον ίδιο να δέχεται κάποιες συμβουλές από τον Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ στην παρέα προστέθηκε και ο Τάσος Λαγός.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία…

A photo posted by Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...