ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Focus στον «Μίρο» Ραντούλιτσα

Το καλό ξεκίνημα, η πτώση της απόδοσης και η κούραση από το βεβαρημένο καλοκαίρι και η αλλαγή μετά τις γιορτές. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, πλέον αποτελεί το επιθετικό υπερόπλο του Παναθηναϊκού, που σε συνδυασμό με τις μεταγραφές, έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Focus στον «Μίρο» Ραντούλιτσα

Το panathinaikos24.gr, σας παρουσιάζει τα νούμερα του Σέρβου γίγαντα, από την αρχή της χρονιάς, τη… μετάλλαξή του, μετά το πρώτο μισό.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην φάση των «16» της Ευρωλίγκας, κάτι που αποδεικνύουν και οι… αριθμοί του. Οι λόγοι είναι αρκετοί αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βρήκε την αυτοπεποίθηση του με την… στήριξη της εξέδρας να παίζει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο «Κινγκ-Κονγκ» του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν κατάφερε να ξεκουραστεί, μιας και αμέσως μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεκίνησε προετοιμασία με την «πράσινη» φανέλα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να πάρει ανάσες, μιας και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, ήταν βεβαρημένο και το rotation αρκετά κλειστό.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη φάση των «16»τι άλλαξε, θα ρωτήσει κάποιος? Πρώτον ο Σέρβος κατάφερε να ξεκουραστεί και να «πάρει» κάποιες ανάσες και με τον ερχομό του Βινς Χάντερ. Δεύτερον, η έλευση του Έλιοτ Ουίλιαμς «ελάφρυνε» το επιθετικό βάρος που είχε ο Σέρβος στις πλάτες του. Αυτό ισχύει μιας και ο Αμερικάνος σκοράρει και δίνει πολλές επιλογές πλέον στην «πράσινη» επίθεση. Τέλος, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βελτίωση του Καλάθη, ο οποίος πλέον μαζί με τον Διαμαντίδη δεν σταματούν να τροφοδοτούν τον Ραντούλιτσα.

Τα επιπλέον πόδια… στην περιφέρεια του εξάστερου, καλύπτουν τις όποιες αμυντικές αδυναμίες του Σέρβου, ο οποίος απελευθερωμένος πια, κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί, με μεγαλύτερη ευχέρεια.

Όλα αυτά φυσικά επιβεβαιώνονται από τους αριθμούς. Ο Σέρβος στην κανονική σεζόν της Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 11,7 πόντους σε 18:54 λεπτά συμμετοχής ενώ το rating του ήταν στο 13. Από την άλλη στην φάση των «16» ο Σέρβος σε 20:51 λεπτά συμμετοχής έχει μέσο όρο 14.1 πόντους ενώ το rating του ανέβηκε στο 14.9.

Οι αριθμοί καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, αφού ο “Μίρο” πραγματοποιεί ένα δεύτερο μισό της σεζόν, απλά εξαιρετικό, με τον Παναθηναϊκό να έχει βρει την κολόνα του, μιας και “πεντάρια” σαν κι’ αυτόν, δεν υπάρχουν πολλά στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.