ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Τουλάχιστον να τιμωρηθούν οι διαιτητές»

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς σε δηλώσεις του ζήτησε τουλάχιστον να τιμωρούνται, οι διαιτητές που κάνουν λάθη.

«Τουλάχιστον να τιμωρηθούν οι διαιτητές»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Μιχαλαριάς, στην εκπομπή «στο φιλέ» τόσο για την τελευταία φάση του ημιτελικού Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ όσο και γενικότερα:

Αρχικά είπε:  «Στη Γλυφάδα είχαμε πάλι μια περίπτωση διαιτητικού λάθους, που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα. Είναι ένα λάθος που επαναλαμβάνεται για τον Παναθηναϊκό. Μέσα σε έναν χρόνο έχουμε τρία πολύ σημαντικά διαιτητικά λάθη, τα οποία καθόρισαν σημαντικούς αγώνες. Ξεκινώντας από πέρυσι με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών όπου στο Ρέντη ο Παναθηναϊκός είχε δύο φάσεις στις οποίες αδικήθηκε από την διαιτησία και με αυτές τις φάσεις θα είχε πάρει τον αγώνα κατά πάσα πιθανότητα. Πριν από έναν μήνα περίπου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κι ενώ το σκορ είναι 23-23 κι 1-0 σετ υπέρ του Παναθηναϊκού, μια φάση που ήταν ένα μέτρο μέσα για τον Παναθηναϊκό, σφυρίχθηκε έξω».

Σχετικά με το τι πρέπει να γίνει τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο πειθαρχίας. Κάπως θα πρέπει να τηρείται και η πειθαρχία στους διαιτητές. Όχι όλοι να κάνουν λάθη και συνέχεια σε βάρος του Παναθηναϊκού και να μην υπάρχει κάποια μορφή πειθαρχίας. Αυτό που ζητάμε από την ΚΕΔ και από την Ομοσπονδία είναι τουλάχιστον αυτή τη φορά να τιμωρηθούν οι διαιτητές και να αρχίσουν οι τιμωρίες και να ανακοινώνονται κιόλας».

Για τμήματα του Ερασιτέχνη ανέφερε: «Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να διεκδικεί τίτλους. Έχουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δε μπορούμε να έχουμε τις καλές ομάδες που είχαμε στο παρελθόν, όμως μας αφήνει μια γλυκιά γεύση το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και διεκδικεί τίτλους. Μπορεί να μην καταφέρνει να τους παίρνει και αυτό να δυσαρεστεί τους οπαδούς μας αλλά εγώ πιστεύω ότι ο επιμένων νικά». 

Ήττα στις λεπτομέρειες
Ήττα στις λεπτομέρειες 577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για το χρόνικο διάστημα που υπολογίζει να έχει επέλθει η εξυγίανση είπε: «Έχουμε ακόμη 2-3 που πρέπει να συμμαζέψουμε το σύλλογο. Το ζήτημα όμως είναι τώρα να καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε ακόμη περισσότερα χρήματα, περισσότερους χορηγούς, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι, που ήδη σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μας βοηθάνε περισσότερο και να μπορέσουμε να πάμε μπροστά, να μαζέψουμε τους αθλητές εκείνους, ο προπονητής θα είναι ο ίδιος έτσι κι αλλιώς, ο Δημήτρης ο Ανδρεόπουλος, εφόσον το θέλει κι αυτός και να μπορέσει πάλι ο Παναθηναϊκός να ανέβει ψηλά και να πάρει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν: «Θεωρώ ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω. Άλλωστε, πέρσι σας έλεγα ότι στόχος είναι η όγδοη θέση, φέτος σας έλεγα ότι στόχος είναι η έβδομη θέση, η άνετη παραμονή, του χρόνου ο στόχος είναι η έκτη θέση. Δε θα είναι το φαβορί του χρόνου ο Παναθηναϊκός αλλά πιστεύω θα έχει περισσότερες αξιώσεις για να διεκδικήσει κάποιο τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...