ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ

Σενάριο για Παλάσιο και Πιζάρο

Τους Ροντρίγκο Παλάσιο και Νταβίντ Πιζάρο, στέλνει στον Παναθηναϊκό, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σενάριο για Παλάσιο και Πιζάρο

Δύο βασικοί στόχοι του Αντρέα Στραματσόνι, όσο αναφορά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, είναι οι Ροντρίγκο Παλάσιο της Ίντερ και ο Νταβίντ Πιζάρο (Ρόμα-Φιορεντίνα), σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Συγκεκριμένα, ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει, πως ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει βάλει σκοπό να φέρει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό τους δύο ποδοσφαιριστές, με την κάθε περίπτωση να έχει τις δυσκολίες της, βέβαια.

Όσον αφορά, τον 34χρονο επιθετικό της Ίντερ, Παλάσιο, είναι γνωστό πως στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τον αντί-Πέτριτς, με τον Αργεντινό άσο, να αποτελεί πρώτη επιλογή του “Στράμα”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ίντερ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δανείσει τον Παλάσιο, έτσι εύκολα, αντιπροτείνοντας τον Ρέι Μανάϊ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, το περασμένο καλοκαίρι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει, πως στο στόχαστρο των πράσινων βρίσκεται και ο πρώην Ρωμαίος, Νταβίντ Πιζάρο, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αντρέα Στραματσόνι, φαίνεται να ψάχνεται από τώρα για του χρόνου, έχει στο μυαλό του ήδη το πως θα χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν.

Δείτε τον Παλάσιο εν δράσει: 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.