ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανέωση συνεργασίας Ερασιτέχνη με «X-Level» και «Ergosport» (vid, pic)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ανανέωσε για ακόμα τρία χρόνια τη συνεργασία του, με τις εταιρείες «X-Level» και «Ergosport».

Ανανέωση συνεργασίας Ερασιτέχνη με «X-Level» και «Ergosport» (vid, pic)

Οι σουηδικές εταιρείες, συμφερόντων Γιάννη και Σωτήρη Ντάνου και Γιέσπερ Ουΐκστρομ, οι οποίοι στηρίζουν τον Ερασιτέχνη σε πολλούς τομείς, συμφώνησαν με τη διοίκηση της «Μάνας του Λόχου», για επέκταση της συνεργασίας τους, για ακόμη τρία χρόνια, μια κίνηση σημαντική για το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τις σουηδικές εταιρείες, Ergosport και Χ- LEVEL media group, για τα επόμενα 3 χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=Hz2JO0EwkhE

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς  δήλωσε:

«Ανανεώνουμε σήμερα τη συνεργασία μας με δύο εταιρείες κολοσσούς από τη Σουηδία, την X-LEVEL και την Ergosport για τα επόμενα 3 χρόνια, κάτι πολύ σημαντικό για το Σύλλογό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι σημαντικό διότι μας προσφέρει οικονομική σταθερότητα, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε πολύ σημαντικές εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Δεν είναι μόνο η δυνατότητα που μας δίνεται για να εντάξουμε καινούργιους αθλητές στο δυναμικό μας ώστε να κατακτήσουμε τίτλους. Όπως ανέφερε και ο κ. Ουΐκστρομ, οι δύο πλευρές θα συνεργάζονται με το όραμα να αναδείξουν νέους αθλητές, οι οποίοι μέσα από μία παραγωγική διαδικασία εκ των Ακαδημιών του Συλλόγου μας θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό Α.Ο.  στην πρωτοκαθεδρία, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα γενικότερα. Προχωράμε μαζί σε νέες «περιπέτειες» και νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δίπλα μου πολύ καλούς φίλους όπως ο Γιέσπερ Ουΐκστρομ, ο Γιάννης και ο Σωτήρης Ντάνος. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν όραμα και θέληση να πάμε μαζί τον Παναθηναϊκό Α.Ο. πολύ ψηλά».   

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας  X-LEVEL, Γιέσπερ Ουΐκστρομ δήλωσε:

«Σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας της X-LEVEL και της Ergosport με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τα επόμενα 3 χρόνια. Συνεχίζουμε την στήριξή μας στο Σύλλογο, ορμώμενοι από την αγάπη μας για τον αθλητισμό αλλά και επειδή πιστεύουμε στον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις ίδιες αξίες σε ό,τι αφορά τις Ακαδημίες και για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή να συνεισφέρουμε στο μέλλον αυτού του Συλλόγου. Σεβόμαστε απόλυτα την ένδοξη ιστορία του και αν και βρισκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αθλητές που σε καθημερινή βάση αφιερώνουν τόσες ώρες στην προπόνηση και ιδρώνουν για τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενοι φορώντας το Τριφύλλι. Είναι όλα αυτά τα παιδιά που τρέχουν εδώ μέσα τόσες ώρες, οι προπονητές, το προσωπικό που εργάζεται για το Σύλλογο, οι φίλαθλοι αλλά κυρίως οι γονείς που φέρνουν συνέχεια τα παιδιά τους στις Ακαδημίες, στις προπονήσεις και στους αγώνες. Όλοι αυτοί αποτελούν τα θεμέλια του Παναθηναϊκού. Εμείς είμαστε απλώς ένα μικρό κομμάτι όλης αυτής της δραστηριότητας».

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ergosport Σωτήρης και Γιάννης Ντάνος δήλωσαν:

«Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τα επόμενα για 3 χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που θα στηρίξουμε το Σύλλογο μέσω της Ergosport και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να συνεχίζουμε μαζί δυναμικά. Θέλουμε να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού Α.Ο. και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

12321449_10154026142994603_7086328684973902387_n

X-LEVEL MEDIA GROUP 

Η X-LEVEL media group είναι εταιρεία παραγωγής με έδρα τη Στοκχόλμη στη Σουηδία. Ιδρύθηκε το 1998 από διεθνώς καταξιωμένους παραγωγούς και στιχουργούς με όραμα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την προώθηση, την επαγγελματική εξέλιξη και την καριέρα καλλιτεχνών. Παράλληλα καταρτίζεται στην διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και μεγάλων event, σε διεθνές επίπεδο.

ERGOSPORT

H Ergosport ιδρύθηκε από τον Σωτήρη Ντάνο και τον αδερφό του Γιάννη στη Σουηδία και εξειδικεύεται σε πρωτοπόρες μεθόδους φυσικοθεραπείας, οι οποίες εφαρμόζονται  σε ειδικά διαμορφωμένη κλινική,  εντός  του «Sheraton Stockholm Hotel».  Η εταιρεία επικεντρώνεται παράλληλα στην έρευνα και την κατασκευή ορθοπεδικών ειδών,  όπως το μαξιλάρι πλάτης και αυχένα Ergoplati, που αποτελεί καινοτομία στο είδος του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.