ΚΛΕΙΣΙΜΟ
"ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"

Κοντονής: «Αν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα μέτρα, θα αποβληθεί…»

Ανένδοτος ως προς την στάση του προς την ΕΠΟ, παρουσιάστηκε ο Σταύρος Κοντονής, δηλώνοντας πως αν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πάρει μέτρα, άμεσα ως προς τη διαφάνεια και την αξιοπιστία, θα αποβληθεί από τις διεθνείς Ομοσπονδίες.

Κοντονής: «Αν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα μέτρα, θα αποβληθεί...»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο περιθώριο των εγκαινίων της έκθεσης «SPORTEXPO», στη Θεσσαλονίκη, τόνισε σε υψηλούς τόνους, πως η ΕΠΟ πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα, ως προς την αδιαφάνεια, τη διαφθορά, την αναξιοπιστία και την καχυποψία, που πρέπει-όπως τόνισε-να λάβουν τέλος, θα αποβληθεί από τις διεθνείς Ομοσπονδίες.

Αναλυτικά:

«Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, θα κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας ξέρουν όλοι πως σε θέματα ηθικής, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.