ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Περήφανος και χαρούμενος που έχω παίκτη τον Διαμαντίδη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως πρότυπο, ενώ αποκάλυψε πως οι μέχρι στιγμής προσπάθειές του να τον μεταπείσει, έχουν πέσει στο κενό…

«Περήφανος και χαρούμενος που έχω παίκτη τον Διαμαντίδη»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», αφού ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί για το κακό ξεκίνημα με Νταρουσάφακα και Καβάλα, τονίζοντας πως η Τσεντεβίτα προέρχεται από παιχνίδια υψηλής έντασης, κάτι που την καθιστά επικίνδυνη.

Όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

Για το αν υπάρχει άγχος και θέμα αποπροσανατολισμού της ομάδας εξαιτίας της βράβευσης του Διαμαντίδη και ότι η Τσεντεβίτα δεν έχει άγχος:

«Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά θέμα επιθυμίας να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να νικήσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε θέση στα πλέι οφ. Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία φοβάσαι ότι μπορεί να αποπροσανατολίσουν την ομάδα, όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα των παικτών μου και πως καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα του αγώνα.

Έχουμε την Τσεντεβίτα που, αυτόν τον αντίπαλο σε εξαιρετική κατάσταση που προέρχεται από παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, τόσο με την Φενέρ, όσο και με την Εφές, όπου ηττήθηκαν στο τέλος. Τα τελευταία τους παιχνίδια είναι σε υψηλό επίπεδο, παρότι έχουν αποκλειστεί και αυτό σημαίνει ότι παίζουν χωρίς άγχος, κάτι που είναι επικίνδυνο. Με την Νταρουσάφακα συνέβη το ίδιο πράγμα. Έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, για εμάς ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε και αυτό είναι ένα αβαντάζ για ομάδες που δεν έχουν πίεση».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι προβληματισμένος από το άσχημο ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια (Νταρουσάφακα, Καβάλα):

«Όχι…»

Για την τιμή στον Διαμαντίδη:

«Είναι γι’ αυτόν.  Πρέπει να τον συγχαρώ για αυτή την τιμή, την αξίζει όλη γιατί είναι το κάτι άλλο. Είναι ξεχωριστός από κάθε πλευρά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και από την άλλη πλευρά περήφανος και χαρούμενος που τον έχω για παίκτη και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Ξέρω ότι το μεγαλείο του δεν αφορά μόνο του ότι είναι παίκτης, αλλά και γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο από κάθε άποψη επαγγελματία, που είναι στο υψηλότερο επίπεδο σε όλα. Είναι πρότυπο για όλους μας. Έλπιζα να με άκουγε λίγο περισσότερο σε ένα θέμα που προσπαθώ να… δουλέψω (σ.σ. να τον πείσει να συνεχίσει), αλλά ασφαλώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ας τον αφήσουμε να το ευχαριστηθεί και θέλω να τον συγχαρώ με όλη μου την καρδιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.