ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα

«Θέλει να δώσει Μανάι αντί Παλάσιο η Ίντερ»

Η περίπτωση του Ροντρίγκο Παλάσιο για τον Παναθηναϊκό δείχνει αρκετά δύσκολη, με την Ίντερ να είναι πρόθυμη να δώσει ως δανεικό στους «πράσινους», τον Ρέι Μανάι.

«Θέλει να δώσει Μανάι αντί Παλάσιο η Ίντερ»

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, με αφορμή και την παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού», συνεχίζουν να γράφουν για ποδοσφαιριστές που φαίνεται να ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, αναφέρουν πως ο «Στράμα» εξακολουθεί να θέλει τον Παλάσιο, αλλά το πρόβλημα με το συμβόλαιο του που λήγει το 2017, αλλά και το γεγονός πως υπολογίζεται από την Ίντερ για την επόμενη σεζόν, καθιστά δύσκολη την περίπτωση του.

Οι «νερατζούρι», επιθυμούν όμως να δανείσουν τον Ρέι Μανάι, που μετράει μόλις έξι επίσημες εμφανίσεις με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και ψάχνει ένα σύλλογο ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 19χρονος Μανάι, αγωνίζεται επίσης ως επιθετικός, έχει ύψος 1,82μ. και είναι μεγαλωμένος στην Ιταλία, αν και η καταγωγή του είναι από την Αλβανία. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην ομάδα της Κρεμονέζε και σε 26 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ, με αποτέλεσμα η Ίντερ να κάνει κίνηση για την απόκτηση του, χωρίς όμως μέχρι τώρα να βρίσκει θέση στα πλάνα του Μαντσίνι.

Ο Μανάι, μετράει και δύο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.