ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Διαμαντίδης»

Οι Ραμούνας Σισκάουσκας, Τζέιμς Γκιστ και Νικ Καλάθης, υποκλίνονται μπροστά στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον χαρακτηρίζουν ως ηγέτη, είδωλο και το πιο σημαντικό, ως σπουδαίο άνθρωπο.

«Κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Διαμαντίδης»

Ημέρα Δημήτρη Διαμαντίδη και η σημερινή, αφού θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα, με αφορμή την βράβευση του απόψε το βράδυ, με τους Σισκάουσκας, Γκιστ και Καλάθη να μιλούν στην «Πράσινη» για τον μεγάλο αρχηγό του Παναθηναϊκού!

«Είναι ένα φοβερό άτομο και ένας τρομερός παίκτης. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είχα την τύχη να παίξω μαζί του και τιμή να τον γνωρίσω. Πολύ καλός αμυντικός, δημιουργός, εκτελεστής, έχει τα πάντα… Είχα την τύχη να πάρω ένα ευρωπαϊκό μαζί του, αλλά και να χάσω ένα ως αντίπαλός του. Θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του. Ο Διαμαντίδης θα είναι η μνήμη του συλλόγου, όλοι θα τον θυμούνται. Ένας παίκτης που δεν θα ξεχαστεί ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Σισκάουσκας.

Από τη μεριά του ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, φανταστικός συμπαίκτης. Όπως βλέπει ο ίδιος το παιχνίδι δεν το βλέπει κανένας άλλος. Για το μπάσκετ είναι είδωλο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη. Όλοι οι νεαροί παίκτες που ξεκινούν την καριέρα τους θέλουν μια καριέρα σαν του Διαμαντίδη. Για τον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ιστορίας του. Έχει πάρει τα πάντα, πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη και μακάρι να πάρει κι άλλα μέχρι το τέλος της καριέρας του. Να είναι καλά ο ίδιος και η οικογένειά του σε ό,τι αποφασίσει να κάνει μετά το τέλος της καριέρας του».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο καλύτερος ίσως «μαθητής» του Διαμαντίδη, ο Νικ Καλάθης, σχολιάζει: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίζω δίπλα σε έναν τέτοιο αθλητή και άνθρωπο. Έχω μάθει πολλά δίπλα του, ειδικά όταν ήμουν πιο μικρός, αλλά ακόμη και τώρα. Ο Δημήτρης συνεχίζει να με κάνει καλύτερο, είναι ένας μεγάλος ηγέτης, από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι τεράστιος, το Α και το Ω της ομάδας. Είναι μεγάλη δύναμη για μας να τον έχουμε στο παρκέ, στον πάγκο, στα αποδυτήρια. Να τον έχουμε δίπλα μας. Όσο για μένα, είναι κατόρθωμα να με βάζουν στην ίδια πρόταση μαζί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.