ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημήτρης Διαμαντίδης: DEVOTION (pics + vids)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπαίνει απόψε στο πάνθεον της Euroleague και το SDNA καταγράφει την πορεία του στην διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό, από το ντεμπούτο έως ότου γίνει... Legend!

Δημήτρης Διαμαντίδης: DEVOTION (pics + vids)

Οι λέξεις, τα επίθετα, οι χαρακτηρισμοί κάποιες φορές στερεύουν, έστω κι αν μιλάμε για την πάμπλουτη ελληνική γλώσσα… Γιατί με όσα έχει κάνει και έχει καταφέρει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, έχει αναγκάσει άπαντες να υποκλιθούν και με το παραπάνω στο μεγαλείο του.

Η συγκεκριμένη τιμή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, αν αναλογιστεί κανείς πως ο «3D» θα μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ, αφού τέσσερις παίκτες πριν από αυτόν έχουν ανακηρυχθεί Legends! Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Ραμούνας Σισκάουσκας!

Ο Διαμαντίδης λοιπόν γίνεται ο πέμπτος αυτής της εκλεκτής μπασκετικής παρέας και το SDNA αναλύει πως έφτασε από το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου 2004 στο «Μάρτιν Καρπένα», όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, στην αναμέτρηση Μάλαγα-Παναθηναϊκός (75-83), με 5π., 6ριμπ., 1ασ. σε 29:15”, να περάσει στο πάνθεον όλων των εποχών, στην 274η συμμετοχή του!

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά τα 12 χρόνια ο 36χρονος πλέον άσος έχει πετύχει όσα ελάχιστοι μπορούσαν καν να φανταστούν και οι αριθμοί είναι επίσης φτωχοί για να δείξουν σε όλο τους το φάσμα αυτά που έχει κάνει. Ετσι κι αλλιώς, το παλμαρέ του είναι γεμάτο με δεκάδες διακρίσεις, με τις τρεις φορές που έχει ανέβει στην κορυφή της Euroleague με τον Παναθηναϊκό (2007, 2009, 2011) να είναι ασφαλώς η κορωνίδα.

Ολο το αφιέρωμα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.