ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

To πιο καυτό κορίτσι του καιρού… είχε το πιο σέξι ατύχημα! (vid)

Δεν ξέρουμε αν το έκανε επίτηδες - δεν είμαστε κακοί άνθρωποι αλλά θεωρούμε πως το έκανε- αλλά το κολάν που φόρεσε στο δελτίο καιρού η σέξι παρουσιάστρια, έκανε αποκαλύψεις που... έκαναν αίσθηση και .. έγιναν είδηση.

To πιο καυτό κορίτσι του καιρού... είχε το πιο σέξι ατύχημα! (vid)

H όμορφη και σέξι Susana Almeida, από το Μεξικό, παρουσίασε τον καιρό και έμελλε αυτή η παρουσίαση να γίνει viral! Koιτώντας προσεκτικά το κολάν που φοράει θα καταλάβεις το λόγο… Αν όχι απλά να τονίσουμε ότι ήταν τόσο λεπτό και στενό έτσι ώστε να διαγράφεται … αυτό που δεν θα έπρεπε να διαγράφεται…

To σίγουρο είναι ότι ελάχιστοι από τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την Σουζάνα, άκουσαν και … κατάλαβαν, τι καιρό θα κάνει!

Δείτε το βίντεο της Daily Mail:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ