ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η γέννηση ενός «Legend» μέσα από τα μάτια των συμπαικτών του!

Το SDNA θυμίζει τη rookie season του Διαμαντίδη, λίγο πριν τη βράβευσή του ως Euroleague Legend! Ανέκδοτες ιστορίες και σκέψεις για τον Δημήτρη, πριν γίνει ο «Diamantidis» που ...μάγεψε την Ευρώπη!

Η γέννηση ενός «Legend» μέσα από τα μάτια των συμπαικτών του!

Η πρεμιέρα της Euroleague της σεζόν 2004-2005: στις 3 Νοεμβρίου του ’04 ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Μάλαγα για τον αγώνα με την τοπική Ουνικάχα. Στο ρόστερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπάρχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Δημήτρης ΔιαμαντίδηςDimitris Diamantidis», όπως θα γράψει για πρώτη φορά το στατιστικό της Euroleague, μα σίγουρα όχι για τελευταία).

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στο «τριφύλλι», ο γκαρντ από την Καστοριά παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Ισπανία και σε 29:15 στο παρκέ μετράει 5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα, αλλά και 4 λάθη. Οι «πράσινοι» τελικά φεύγουν με το «διπλό» από το «Deportes J.M. Martin Caprena» (83-75) και το ντεμπούτο του «Δ.Δ.» στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.