ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ζωντανός θρύλος ο Διαμαντίδης»

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη αποθέωσε μετά το τέλος του ματς ο Σάσα Πάβλοβιτς, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

«Ζωντανός θρύλος ο Διαμαντίδης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς:

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τη βράβευση: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας ζωντανός θρύλος. Είναι απίστευτα αυτά που έχει πετύχει στο μπάσκετ, αξίζει τα πάντα. Είναι ένας φοβερός συμπαίκτης, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Ήταν μία φανταστική στιγμή γι’αυτόν σήμερα, και χαίρομαι που το έζησα».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πετύχει σπουδαία πράγματα στη συνέχεια: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο προχωράμε βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ. Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, όμως είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους και μπορούμε να φτάσουμε μακριά στην διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.