ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνα με δημοσιευματα

Στη λίστα της Στουτγκάρδης ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης, με τους ανθρώπους των Γερμανών να τον έχουν παρακολουθήσει και από κοντά.

Στη λίστα της Στουτγκάρδης ο Τελάντερ

Ο νεαρός αμυντικός, είναι από τις καλές μεταγραφές του καλοκαιριού και πριν ακόμα κλείσει χρόνο στην ομάδα, η Στουτγκάρδη γίνεται o πρώτος σύλλογος από το εξωτερικό που δείχνει το ενδιαφέρον του.

Η γερμανική ομάδα, όπως αναφέρει το «Goal», έχει στείλει άνθρωπο της στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ατρόμητο, ώστε να τσεκάρει τον Τελάντερ.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές μάλιστα έχουν γίνει, με τους Γερμανούς να προσφέρουν μέχρι 2 εκ. ευρώ, αλλά να είναι έτοιμοι να ανεβάσουν την πρόταση τους, αν δουν πως η μεταγραφή του Τελάντερ είναι πιθανή.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη μεριά του «τριφυλλιού», δεν υπάρχει καμία σκέψη για πώληση του Τελάντερ, καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως μπορεί να ανέβει και άλλο η αξία του ποδοσφαιριστή τα επόμενα χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.