ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ανακοίνωση Φιλάθλων Παναθηναϊκού Ζακύνθου για τις εκλογές της ΕΠΣ

Μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα προς τους αρμόδιους, θέτει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Ζακύνθου, ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ του νησιού.

Ανακοίνωση Φιλάθλων Παναθηναϊκού Ζακύνθου για τις εκλογές της ΕΠΣ

Την Δευτέρα 28/3 η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ανακοίνωσε την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα αύριο Κυριακή 3/4 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης. Κοινή διαπίστωση είναι ότι μεταξύ των ονομάτων υπάρχουν πρόσωπα με γνώση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ουσιαστική προσφορά προς την επίλυση αυτών, με τις διάφορες ιδιότητες που κατά καιρούς είχαν (ποδοσφαιριστές, διαιτητές, γιατροί, πρόεδροι ομάδων, μέλη Δ.Σ. της Ένωσης κ.α.).

Στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου, η ικανότητα και η καλή διάθεση ορισμένων εκ των υποψηφίων θα ήταν αδύνατο να μην αναγνωρισθεί. Δυστυχώς η συγκυρία της εποχής, με ένα επαγγελματικό ποδόσφαιρο απαξιωμένο και μαστιζόμενο από αλλεπάλληλα διοικητικά σκάνδαλα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις για την πλειοψηφία των μελών αυτής, απαιτεί ξεκάθαρες τοποθετήσεις των υποψηφίων για την στελέχωση των κατά τόπους Ε.Π.Σ. Των Ενώσεων δηλαδή που αποτελούν τα βασικά μέλη της Ε.Π.Ο και είναι οι κύριοι εκλέκτορες (μέχρι νεωτέρας) των διοικήσεων αυτής.

Κρίνουν άραγε υγιή την σημερινή κατάσταση; Την θεωρούν ευεργετική για το κύρος του αθλήματος και αρωγό για την βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις δύσκολες εποχές που ζούμε; Ιδιαιτέρως για την Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, στα μάτια μας, η ευθύνη είναι μεγαλύτερη μιας και πρόκειται για «Ένωση Νικητών», στηρίζοντας ανοιχτά όλες τις εκλεγμένες διοικήσεις της Ε.Π.Ο. τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Θεωρούν άραγε ότι δικαιώθηκαν με τις επιλογές τους; Η στήριξη σε ανεπαρκή άτομα που κοντεύουν να μουμιοποιηθούν στις διοικήσεις, τις επιτροπές και τα γραφεία της Ε.Π.Ο. τους τιμά; Μήπως ο φόβος του να είσαι με τους ηττημένους υπερίσχυε σαν κριτήριο; Καλό θα ήταν να δώσουν μια απάντηση σε αυτά.

Και αν κάνουν την αρχή και απαντήσουν ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε και την άποψη τους σχετικά με τις ενέργειες και την εν γένει παρουσία του συντοπίτη μας Υπουργού Αθλητισμού, δεν μπορεί μια κάποια επαφή θα την έχουν. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου ιδρύθηκε και λειτουργεί στο νησί από το 1995. Καταστατικός του σκοπός, πέραν από την διάδοση της Παναθηναϊκής Ιδέας, είναι και η ανάπτυξη του Αθλητικού Ιδεώδους εν γένει. Η πλειονότητα των μελών μας άλλωστε δραστηριοποιείται και αποτελεί βασικό κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού της Ζακύνθου, είτε σαν αθλητές και παράγοντες τοπικών αθλητικών σωματίων, είτε σαν χορηγούς ή ακόμα ακόμα και σαν φιλάθλους αυτών.

Οποιοδήποτε γεγονός άπτεται και επηρεάζει την ειλικρινά ανιδιοτελή (έως ρομαντική) εν λόγο ενασχόληση μας, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μας αφήνει αδιάφορους. Να ευχηθούμε λοιπόν καλά αποτελέσματα στις αυριανές εκλογές, όχι για τους υποψηφίους ατομικά, αλλά για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μέσω αυτού για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του. Ας ελπίσουμε ότι στο νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου θα υπάρχει πολυφωνία προερχόμενη από ανθρώπους με συνολικά διαμορφωμένη άποψη για τα περί ποδοσφαίρου ζητήματα, με το θάρρος της γνώμης τους αλλά και την ευθύνη των πράξεων τους. Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Α.Ο. Ζακύνθου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ