ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος»

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια (03/04, 19:00), αλλά και τη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ της superleague, αναφέρθηκε ο Διαμαντής Χουχούμης με δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova.

«Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος»

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αμυντικός εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βέροια, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Ναι είναι μια ευκαιρία, ο προπονητής θα κρίνει ποιον παίκτη θα βάλει σε κάθε θέση. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάμε σε κάθε παιχνίδι όπως πάμε από την αρχή της σεζόν».

Ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο για να πάρει τη νίκη ενόψει των πλέι οφ ενώ η Βέροια έχει σωθεί, τι παιχνίδι περιμένεις;

«Εμείς θα μπούμε από την αρχή επιθετικά γιατί θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ενόψει πλέι οφ και πάμε σίγουρα για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρείς ότι κρύβει παγίδες το παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι αν εμείς μπούμε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα». 

Θα σας επηρεάσει η διακοπή, γιατί είχατε βρει και τον ρυθμό σας και παίρνατε και τις νίκες το τελευταίο διάστημα;

«Πιστεύω ότι η διακοπή μας βοήθησε και δουλέψαμε ακόμα περισσότερο στα πράγματα που μας έχει ζητήσει ο προπονητής και θα τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Ενόψει πλέι οφ πως βλέπεις τα πράγματα;

«Εφόσον παρουσιαστούμε εμείς δυνατοί και συγκεντρωμένοι δεν θεωρώ ότι δεν θα κάνουμε αυτό που πρέπει και δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες αλλά μόνο τη δική μας ομάδα».

Εσύ είναι η αλήθεια δεν πήρες πολλές ευκαιρίες φέτος, πως βλέπεις προσωπικά τα πράγματα;

«Εγώ έδινα το 100% στις προπονήσεις και όποτε μου δινόταν η ευκαιρία. Είναι στο χέρι του προπονητή μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.