ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα συλλεκτικά παπούτσια του Διαμαντίδη για καλό σκοπό

Το Charity Idols εξασφάλισε και θα δημοπρατήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα συλλεκτικά παπούτσια που φορούσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα.

Τα συλλεκτικά παπούτσια του Διαμαντίδη για καλό σκοπό

Ο «μύθος» Δημήτρης Διαμαντίδης, ο αρχηγός μας που έγραψε ιστορία στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι έτοιμος να αποσυρθεί από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν. Η adidas Basketball εμπνεύστηκε από τη σπουδαία καριέρα του και σχεδίασε μια συλλεκτική έκδοση LIGHT EM UP 2.0 προς τιμήν του, η οποία διατίθεται σε μόλις 30 ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα. Ένα από αυτά φορέθηκε από τον αρχηγό για μία και μοναδική φορά στο παρκέ κόντρα στη Cedevita την 1/4, μέρα της βράβευσής του από την Euroleague Basketball για τη συνεισφορά του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι δημοπρατείται τώρα στο www.charityidols.gr “Solidarity 4 Ever”

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.