ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Χάντερ: «Πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα»!

Ο Βινς Χάντερ μιλάει στο panathinaikos24.gr δίχως περιστροφές. Το λέει ορθά – κοφτά: «Στόχος μας η Ευρωλίγκα». Τι λέει ο Αμερικανός για την προσαρμογή του στην ομάδα και τα όσα ζητάει απ’ αυτόν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Χάντερ: «Πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα»!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μιλάει επίσης και για το πώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τον βοηθά να εξελίξει το παιχνίδι του.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Χάντερ στο panathinaikos24.gr:

Ακόμη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα που του εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι οφ.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που προκριθήκαμε. Μπήκαμε πολύ καλά και δυνατά στο παιχνίδι το πλέον ξεχνάμε πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο, που είναι κόντρα στην ΑΕΚ στην έδρα μας.»

Ένα σχόλιο για την βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη;

 «Είναι πολύ καλός χαρακτήρας αθλητής και ηγέτης. Μαθαίνω πάρα πολλά δίπλα του και μιλάω συνεχώς μαζί του για να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είσαι νέος στην ομάδα έχεις συνηθίσει την καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ; Ποιες οι εντυπώσεις σου;

«Έχω προσαρμοστεί τόσο στο παιχνίδι που θέλει ο κόουτς αλλά και στην ατμόσφαιρα που προκαλούν οι φίλαθλοί μας. Μας βοηθούν σημαντικά και ρόλος μου είναι να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερο στην ομάδα.»

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος;

«Να κερδίζουμε μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε στο Final Four. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...