ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα γκολ του Λέτο! (vid)

Ο «Σέμπα» Λέτο, χθες απέναντι στην Βέροια, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό come back όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού με δύο δικά του τέρματα ο Παναθηναϊκός, γλίτωσε το… εγκεφαλικό.

Όλα τα γκολ του Λέτο! (vid)

Ο Αργεντινός άσος, πέτυχε τα πρώτα του γκολ, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός, θα βρίσκει τα πατήματά του και θα μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας του Παναθηναϊκού, όχι μόνο στα play off, αλλά και τη νέα σεζόν.

Δείτε τα γκολ του «Σέμπα», την τριετία ’09-’12, αλλά και τα δύο χθεσινά:

Δείτε εδώ το show του Λέτο, με τη Βέροια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.