ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «ευχαριστώ» του «κατοστάρη» Νάνο (Pic)

Ο Νάνο Γκονζάλεζ έφτασε τις 100 συμμετοχές με την «πράσινη» φανέλα και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη που του δείχνουν.

Το «ευχαριστώ» του «κατοστάρη» Νάνο (Pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νάνο:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, χθες πραγματοποίησα την 100η εμφάνισή μου με τον Παναθηναϊκό. Ποτέ δεν περίμενα να το καταφέρω με αυτό το Σύλλογο και θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα, σας ευχαριστώ πολύ όλους και ελπίζω να αγωνιστώ σε ακόμη περισσότερα παιχνίδια».

🇬🇧Dear friends, yesterday I made my 100th game with Panathinaikos, I could never think of comply this figure with this club, for this I want to say, I am very proud,thank you for all the love that they show me every time That I dress up this shirt, thank you very much to all and I hope to do many more games. 🇪🇸Queridos amigos,ayer hice mi partido número 100 con Panathinaikos,nunca podría pensar en cumplir esta cifra con este club,por todo esto quiero agradecer a todos el cariño que me demuestran cada vez que,visto esta camiseta,es un orgullo enorme para mí y mi familia,muchas gracias a todos y espero hacer muchos partidos más. #nvc21 #100games #tiesoperdio😂 #pao

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cayetana (@nano21gonzalez) στις

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.