ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έκρυψε τη χαρά του ο Σάντσεθ (pic)

Χαρούμενος για την επιστροφή του στα γήπεδα, αλλά και για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Δεν έκρυψε τη χαρά του ο Σάντσεθ (pic)

Ο Ισπανός αμυντικός, είχε λείψει για παραπάνω από δύο μήνες λόγω τραυματισμού, αλλά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια αγωνίστηκε και πάλι.

Ο Σάντσεθ, μέσω social media έδειξε τη χαρά του για το γεγονός αυτό, που συνδυάστηκε με νίκη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που του έστειλε στα γενέθλια του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Τόσο γιατί αγωνίστηκα ξανά στα γενέθλια μου όσο γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά όταν ήμαστε όλοι μαζί είναι πιο εύκολο. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλια μου», έγραψε στο instagram o Ισπανός, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία παρέα με τον Λέτο!

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...