ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Στη λίστα της Στουτγκάρδης ο Τελάντερ

Η γερμανική ιστοσελίδα vfb-exklusiv.de, με ένα τιτίβισμα της… αποκάλυψε, πως η Στουτγκάρδη έχει στη μετεγγραφική της λίστα, τον Ράσμους Τελάντερ.

Στη λίστα της Στουτγκάρδης ο Τελάντερ

Γερμανική ιστοσελίδα, που ασχολείται μόνο τα νέα της Στουτγκάρδης, ανέφερε σε tweet που έκανε, πως ο προπονητής των «Σουηβών», Ρόμπιν Ντουντ, έχει στη λίστα του, ενόψει καλοκαιριού, δύο παίκτες, τον Ρόμπι Χίμελμαν, τερματοφύλακα της Ζανγκτ Πάουλι και τον Ράσμους Τελάντερ, του Παναθηναϊκού.

«Ο Ρόμπι Χίμελμαν, τερματοφύλακας της Ζανγκτ Πάουλι και ο Ράσμους Τελάντερ του Παναθηναϊκού βρίσκονται στη λίστα του Ρόμπιν Ντουτ», ήταν το… τιτίβισμα της ιστοσελίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.