ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν «κάηκε» ο Βλαχοδήμος

Παρότι το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν στο μέλλον.

Δεν «κάηκε» ο Βλαχοδήμος

Όπως αναφέρει η σημερινή «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι, θα δώσει στο κοντινό μέλλον ευκαιρίες στο νεαρό τερματοφύλακα, καθώς πιστεύει σε αυτόν και θεωρεί πως με παιχνίδια στα πόδια του, θα βρει τα πατήματά του και τον ρυθμό του.

Ο Βλαχοδήμος, φέρει ευθύνη, ειδικά στο δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός από τη Βέροια, η πρεμιέρα του δεν συνδυάστηκε με καλό παιχνίδι, αλλά έχει και ελαφρυντικά, καθώς ήταν η πρώτη του συμμετοχή αφενός και αφετέρου, έπεσε πάνω… σε ένα δίδυμο (Τελάντερ-Σάντσεθ), το οποίος κυρίως λόγο ανετοιμότητας, βρέθηκε σε κάκιστη μέρα, οπότε η χημεία της αμυντικής λειτουργίας του «τριφυλλιού», έλαμψε διά της απουσίας της.

Κρίνονται πολλοί…

Πέραν του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο Ιταλός τεχνικός, στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να κάνει ένα ξεκαθάρισμα/ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ούτως ώστε να διαπιστώσει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει από τη νέα σεζόν και σε ποιους όχι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.