ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Λέτο όπως Ουίλιαμς…

Δύο πρόσωπα, που ήρθαν μεσούσης της περιόδου στον Παναθηναϊκό, αλλά αποτελούν τους… αγαπημένους της εξέδρας.

Λέτο όπως Ουίλιαμς…

Ο μεν Αργεντινός ήταν αγαπητός από πριν και έγινε ακόμα περισσότερο, όταν επί της ουσίας προσφέρθηκε να έρθει στο «τριφύλλι», το οποίο του άνοιξε την πόρτα.

Τεράστιος παίκτης, σπάνια τεχνική κατάρτιση και πάνω απ’ όλα, ταιριάζει απόλυτα στο DNA του Παναθηναϊκού, καθώς αποτελεί τον ορισμό του μότο: «Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή».

Σιγά-σιγά, ανεβάζει ρυθμούς, βρίσκει τα πατήματά του και όπως λένε και άνθρωποι της ομάδας, με μία καλή προετοιμασία το καλοκαίρι, θα μπορέσει να φτάσει στο 80% τουλάχιστον αυτού που μπορεί να κάνει.

Στο πρόσωπο του «Σέμπα», ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει ξανά τον ηγέτη, που θα εμπνεύσει, θα ξεσηκώσει και θα ταρακουνήσει συθέμελα τον οργανισμό, που λέγεται Παναθηναϊκός και συνδυαστικά, μαζί με κάποιους ακόμα παίκτες (Μπεργκ ή κάποιος άλλος ακόμα που θα αποκτηθεί), θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο Λέτο χρειάζεται λίγη τύχη (να μην τραυματιστεί και μείνει πίσω) και παράλληλα, στήριξη από τη διοίκηση, η οποία αν του προσφέρει τους κατάλληλους συμπαίκτες, με την ποιότητα που απαιτείται, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν ένα γεμάτο οπλοστάσιο στο ρόστερ τους.

Ως άλλος Λέτο ο Ουίλιαμς…

Και αυτός ήρθε στα… ξαφνικά, αλλά έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να τον αγαπήσουν όλοι στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ήρθε για να πάρει ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά αυτός ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να λένε ότι ήξεραν τι έπαιρναν και να έχουν απόλυτο δίκιο, ωστόσο αυτά που κάνει ο Αμερικανός, δεν τα φανταζόταν, ούτε ο ίδιος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Αμερικανός άσος, έχει πάρει την… μπαγκέτα του ηγέτη, οδηγεί τον Παναθηναϊκό στους»8», με το Final-4, να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.

Ο Ουίλιαμς, είναι ξεκάθαρα παίκτης επιπέδου ΝΒΑ, με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται να κάνει τεράστια προσπάθεια για να τον «δέσει» με συμβόλαιο στο «τριφύλλι». Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...