«Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό… μετά από πολλές αλλαγές… μετά από μια πολύ δύσκολη μεταβατική περίοδο.Έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό. Τα νέα της ομάδας είναι πολλά. Αλλά αύριο ξεκινάει για εμάς το δύσκολο μέρος του πρωταθλήματος. Η ΟΥΣΙΑ…

Πολλά πράγματα άλλαξαν μετά το ατυχές αποτέλεσμα του ημιτελικού στο κύπελλο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό μας. Για ακόμα μια φορά βρεθήκαμε κοντά στην πηγή και δεν καταφέραμε να πιούμε νερό. Χωράνε πολλές δικαιολογίες για να δώσουμε αλλά η ομάδα προτίμησε να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει την δουλειά για τον επόμενο στόχο της. Άλλωστε το πρωτάθλημα αποτελεί για εμάς ένα ακόμα στόχο τον οποίο τώρα ξεκινάμε να τον κυνηγάμε. Η αλλαγή του προπονητή ήταν για όλες μας κάτι δυσάρεστο, αλλά οφείλουμε όλες μας να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε πιο σκληρά και συνειδητοποιημένα για τον επόμενο στόχο μας.

Η ομάδα εδώ και δυο βδομάδες είχε μπει σε ρυθμούς μίνι προετοιμασίας που ήταν κατά μια έννοια ένας τρόπος για να μας γνωρίσει και ο νέος προπονητής. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά έτσι ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την σειρά των δύσκολων αγώνων των play-off. Αύριο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Σαντορίνης με την οποία έχουμε συναντηθεί τις περισσότερες φορές φέτος στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Θα έλεγε κανείς πως γνωριζόμαστε καλά.

Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν και τον νικητή του αγώνα. Όποια ομάδα παραμείνει συγκεντρωμένη στην τακτική της και κάνει τα λιγότερα λάθη αυτή θα πάρει και το παιχνίδι. Οι ημιτελικοί κρίνονται στις δυο νίκες, επομένως με νίκη μέσα στην κυψέλη και νίκη μέσα στην Σαντορίνη πάμε τελικούς.

Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά να πω πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος μας. Η ώρα του ματς κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσέλευση του κόσμου αλλά τον θέλουμε δίπλα μας. Μας δίνει ρυθμό, πάθος, δύναμη και είναι ο έβδομος παίκτης μας. Μαζί του μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ραντεβού αύριο όλοι στην Κυψέλη στις 15.00 για να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας…

Σας περιμένω»!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS