ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΙΟΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν έχω πρόβλημα όταν η μπάλα… καίει»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τον απόλυτα εφικτό στόχο συμμετοχής στο Final Four του Βερολίνου, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του.

«Δεν έχω πρόβλημα όταν η μπάλα… καίει»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, άφησε πίσω το κακό του ματς με την Τσεντεβίτα όπου είχε πετύχει μόλις 5 πόντους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ξεπέρασε για πρώτη φορά με τη φανέλα του «τριφυλλιού» το φράγμα των 20, καθώς τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ έχοντας σημειώσει 24 πόντους. Η πολύ καλή του εμφάνιση τις στιγμές που έπρεπε, έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Συνεχώς συζητιέται, το τι θα γίνει το συμβόλαιό σου. Έχεις να πεις κάτι;

«Όχι, δεν έχω να πω κάτι. Ξέρω ότι ο μάνατζέρ μου μιλάει με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα γίνει, εγώ είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μας και τους στόχους μας»

Έλιοτ δύσκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ, τι συνέβη;

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο μέρος, όμως τα ξεπεράσαμε και κερδίσαμε. Ήταν απλά ένα παιχνίδι και πλέον θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το ματς με την Εφές στην Τουρκία».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι και επίσης είχε χαμηλό αριθμό ριμπάουντ που το αποδίδεις;

«Έχουμε μερικά θέματα να λύσουμε στην άμυνά μας όμως θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι. Ο κόουτς είναι σίγουρο πως μετά από αυτό το ματς, θα επικεντρώσει την προπόνησή μας πριν το ματς με την Εφές, σε αυτά τα δύο κομμάτια που ανέφερες».

Για μια ακόμη φορά έβγαλες τον Παναθηναϊκό από μια δύσκολη κατάσταση και ουσιαστικά έδωσες τη νίκη στην ομάδα. Φαίνεται ότι δεν έχεις πρόβλημα με την πίεση.

«Αυτό θέλω να κάνω, να βοηθάω την ομάδα μου όταν το χρειάζεται περισσότερο. Είμαι παίκτης με υψηλή αυτοπεποίθηση οπότε δεν έχω πρόβλημα με την πίεση όταν η μπάλα «καίει». Έχουμε όμως μια πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα και οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει όποτε το χρειάζεται η ομάδα».

Είσαι στην ομάδα σχεδόν δύο μήνες και έχεις βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό  στην επίθεση και αυτό περισσότερο από το «ζωγραφιστό» και όχι από τα 6.75.

«Πρέπει να δείξω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό το κομμάτι των σουτ από την περιφέρεια. Το στεφάνι στην Ευρώπη είναι πιο σκληρό από εκείνο στην Αμερική όμως πρέπει να προσαρμοστώ σε αυτό. Έχω ακόμη πολλά να μάθω όμως προτεραιότητά μου είναι να γίνω καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου».

Σε παλαιότερες δηλώσεις είχες πει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα τι σε κάνει να το λες αυτό εν όψει πλέι οφ;

«Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Ακόμα και όταν δεν παίζουμε πολύ καλά κερδίζουμε. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας κόντρα στις ομάδες που αντιμετωπίζουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στα ματς της Ευρωλίγκα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στον κάθε αντίπαλο. Θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι και το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και πλέον ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ».

Έχει ο Παναθηναϊκός αυτό που χρειάζεται για να φτάσει φέτος στο Final Four;

«Απόλυτα, έχουμε πολύ καλή ομάδα και το να φτάσουμε στο Final Four είναι ένας εφικτός στόχος για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...